De feiten vonden plaats bij McDonald's in Leuven.
Volledig scherm
De feiten vonden plaats bij McDonald's in Leuven. © vertommen

Twintiger trekt met gekregen bankkaart na McDonald’s ook ongevraagd naar geldautomaat

LEUVEN/ZEMSTEen twintiger uit Zemst moest zich voor de strafrechter verantwoorden voor misbruik van vertrouwen en informaticabedrog. S.P. gebruikte de bankkaart van het slachtoffer niet alleen om eten te halen bij McDonald’s in Leuven, maar pinde ongevraagd 300 euro bij een bankautomaat.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.