Tweedehandsmarkt Camping Flamingo in Hal 5

 1. Kom nog even de benen losgooien op slotdag feesteditie Leuven Jazz of geniet van een gratis concert

  Kom nog even de benen losgooien op slotdag feestedi­tie Leuven Jazz of geniet van een gratis concert

  De 10de editie van Leuven Jazz is op zijn minst een geslaagd succes. Deze straffe editie staat dan ook bol van straffe concerten, véééél volk en enthousiaste reacties. Vandaag sluiten ze af met een heel uitgebreide slotzondag. Wie dus nog even wil genieten van deze heerlijke muziek; mis je kans niet. Of wil je liever je benen nog eens losgooien? Trek dan maar meteen je dansschoenen aan!
  Leuven
 2. Tilia Bloemenatelier pakt uit met nieuw concept voor vrouwelijke ondernemers: “Voor elke nieuwe huurder organiseren we een lanceringsavond”

  Tilia Bloemenate­lier pakt uit met nieuw concept voor vrouwelij­ke onderne­mers: “Voor elke nieuwe huurder organise­ren we een lancerings­avond”

  Het duurzame bloemenatelier Tilia in Wijgmaal slaat een nieuwe weg in. Bedoeling is om inspirerende ruimte te creëren voor vrouwelijke ondernemers: “Tilia Bloemenatelier verandert inderdaad van koers en wordt Tilia Conceptstore. Vanaf nu is het mogelijk om een plek te huren bij Tilia om jouw product in de kijker te zetten”, vertelt de jonge onderneemster Louise Vanderlinden (27). Of ook: leen eens een winkelruimte maar wat vraagt Tilia in ruil?
  Leuven
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.