McDonalds is vanaf nu ook aanwezig in de Bondgenotenlaan en dat zou een positief effect moeten hebben op de handel in Leuven volgens schepen Johan Geleyns (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
McDonalds is vanaf nu ook aanwezig in de Bondgenotenlaan en dat zou een positief effect moeten hebben op de handel in Leuven volgens schepen Johan Geleyns (CD&V). © Vertommen

Tweede McDonalds is een feit maar wordt Leuven niet stilaan de hoofdstad van de fastfood? “Stijgende aanwezigheid van horeca in Bondgenotenlaan zorgt voor meer beleving”

LeuvenLeuven telt vanaf vandaag twee restaurants van McDonald’s. Op de Bondgenotenlaan opende vandaag een tweede vestiging. Volgens schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V) toont de komst van een tweede McDonalds in de stad aan dat Leuven weer begint te herleven. “Dit zal een positief effect hebben op alle handelszaken in deze vooraanstaande winkelstraat”, klinkt het optimistisch.

1 reactie

 • pietje aalbers

  1 maand geleden
  Het lijkt wel of we allemaal met een lintworm geïnfecteerd zijn, bijna alle winkels worden vervangen door snelle-hap-restaurants. Leuven verliest zo zienderogen zijn aantrekkelijkheid. Het leven is meer dan eten en drinken alleen.
 1. Kentucky Fried Chicken (KFC) opent deuren op Grote Markt: “Toch eens iets anders dan een hamburgerkeet”
  PREMIUM
  Leuven

  Kentucky Fried Chicken (KFC) opent deuren op Grote Markt: “Toch eens iets anders dan een hamburger­keet”

  Kentucky Fried Chicken opende vandaag de deuren in hartje Leuven. Omstreeks 11 uur stond er al een lange wachtrij voor de deur en dat deed manager Parvane Belehshoo veel plezier. “Ik ben ontzettend blij om te zien dat KFC zo warm onthaald wordt door iedereen”, klinkt het. Ook het Leuvense stadsbestuur heet het fastfoodrestaurant welkom en wel omdat KFC rekening hield met het historisch kader van de binnenstad.
 2. Benjamin Bambi N’Zanga rukt met Olympia Wijgmaal verder op naar gedeelde derde plaats: “Blijven groeien als ploeg”
  voetbal tweede nationale B

  Benjamin Bambi N’Zanga rukt met Olympia Wijgmaal verder op naar gedeelde derde plaats: “Blijven groeien als ploeg”

  Niemand die Olympia Wijgmaal op dit moment een halt kan toeroepen, ook Cappellen niet dat met 2-1 in het zand beet. Mocht het een kleine troost zijn voor de Antwerpenaren, het was wel een gevleide zege voor de troepen van trainer De Pauw. Maar de 13 op 15 is een feit en zo maakt Wijgmaal zelfs voor het eerst zijn opwachting in de top drie.