Twee woninginbraken in zelfde buurt

KESSEL-LOOnbekenden hebben woensdag, wellicht na het invallen van de duisternis, ingebroken op twee plaatsen in Kessel-Lo. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Eerste wolf in Vlaams-Brabant gespot in 200 jaar: “Binnen vijf of tien jaar wordt dit in Leuven de normaalste zaak van de wereld”
  Play
  PREMIUM
  Heverlee
  10

  Eerste wolf in Vlaams-Bra­bant gespot in 200 jaar: “Binnen vijf of tien jaar wordt dit in Leuven de normaalste zaak van de wereld”

  De beelden die naar het meldpunt Welkom Wolf werden gestuurd liegen er niet om: voor het eerst in 200 jaar werd een wolf in de provincie Vlaams-Brabant gezien. Een fietser kon zijn ogen niet geloven toen hij vlak bij het industriepark van Haasrode de wel heel bijzondere pendelaar ontmoette, die het kruispunt van de Geldenaaksebaan en de Meerdaalboslaan in Heverlee overstak. Wordt na Limburg en Antwerpen ook deze provincie een wolvenspeeltuin?