Vijf verdachten werden door de politie gevat na de aanval op de twee jonge mannen.
Volledig scherm
Vijf verdachten werden door de politie gevat na de aanval op de twee jonge mannen. © Vertommen

Twee mannen in elkaar geslagen door groep jongeren: slachtoffer ligt bewusteloos op de grond wanneer daders zijn broekzakken doorzoeken

Leuven/Boutersem/Tessenderlo/LaakdalEen groep van vijf jongeren heeft het woensdagochtend rond 6 uur op de Oude Markt in Leuven om een nog onbekende reden aan de stok gekregen met twee jongemannen. De discussie liep al snel helemaal uit de hand.

 1. Verenigde Straten trekken aan alarmbel in open brief over nieuw verkeersplan voor Kessel-Lo: “Miljoen wagens per jaar verstikken sluiproutes”
  PREMIUM
  Kessel-Lo
  1

  Verenigde Straten trekken aan alarmbel in open brief over nieuw verkeers­plan voor Kes­sel-Lo: “Miljoen wagens per jaar verstikken sluiprou­tes”

  Het nieuwe verkeersplan voor de Leuvense deelgemeente Kessel-Lo blijft de gemoederen beroeren…Alweer laten de burgercomités van zich horen, deze keer met een open brief om aan de alarmbel te trekken. “We vragen aan Leuven, Lubbeek en Bierbeek om een onpartijdige bemiddelaar aan te stellen om het intergemeentelijk overleg en de onderhandelingen uit het slop te trekken”, zegt Ann Van Espen namens de Verenigde Straten.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.