Sammy Mahdi dronk zijn eerste pintje op de Oude Markt in Leuven en leerde al snel dat een pintje in de universiteitsstad wordt omschreven als 'ne Stella'.
Volledig scherm
Sammy Mahdi dronk zijn eerste pintje op de Oude Markt in Leuven en leerde al snel dat een pintje in de universiteitsstad wordt omschreven als 'ne Stella'. © Vertommen

Tournée Générale: Staatssecretaris Sammy Mahdi geniet samen met hond Pamuk van eerste terrasje

LeuvenDat de Oude Markt in Leuven een grote aantrekkingskracht uitoefent op de liefhebbers van terrasjes is een publiek geheim maar links en rechts zie je ook bekende gezichten bij de vroege vogels. Zo ook staatssecretaris Sammy Mahdi die na een bezoek aan de bloemenmarkt samen met zijn hond Pamuk neerstreek aan café Metropole.

0 reacties

 1. Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”

  Van een overrompeling kunnen we nog niet spreken maar toch zien we één rode draad als we op reportage gaan in hartje Leuven: een glimlach. Hoewel het miezerige weer voorlopig nog spelbreker van dienst is, ruilden toch heel wat mensen uitslapen in voor het langverwachte terrasje. “We beginnen voorzichtig met een koffie maar straks schakelen we over op een wijntje of een cocktail”, aldus drie jongedames op het terras van Barvista op de Oude Markt.
 2. Bestelwagenbestuurder rijdt door na botsing met wielertoerist
  KESSEL-Lo

  Bestelwa­gen­be­stuur­der rijdt door na botsing met wielertoe­rist

  Een groep wielertoeristen kruiste zondag omstreeks 12.15 uur een bestelwagen op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Daar ging het echter mis, want de buitenspiegel van de bestelwagen raakte de elleboog van één van de fietsers. De bestuurder van de bestelwagen reed na de aanrijding gewoon verder. Een alerte getuige volgde de 52-jarige man en kon zijn gegevens doorspelen aan de politie. Die kon de verdachte een tijdje later bij hem thuis aantreffen. De agenten konden schade vaststellen aan de buitenspiegel van het voertuig. De fietser hield een pijnlijke elleboog over aan het voorval.