Bekende Leuvenaar Rudiger Vangeel is helemaal klaar voor zijn eerste cava van 2021 op het terras van De Leivense Ton in de Bondgenotenlaan.
Volledig scherm
Bekende Leuvenaar Rudiger Vangeel is helemaal klaar voor zijn eerste cava van 2021 op het terras van De Leivense Ton in de Bondgenotenlaan. © Vertommen

Tournée Générale: Rudiger Vangeel (72) kijkt uit naar eerste cava in De Leivese Ton

LeuvenHLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met bekende Leuvenaar Rudiger Vangeel (72) al even naar De Leivese Ton in de Bondgenotenlaan. “Om 11 uur zal ik paraat staan om te genieten van een cava”, aldus Rudiger.

0 reacties

 1. Gezonde verfrissing ten voordele van het goede doel? Keuze genoeg bij ‘De Fruitsaptap’ in Bertem!
  PREMIUM
  Bertem

  Gezonde verfris­sing ten voordele van het goede doel? Keuze genoeg bij ‘De Fruitsap­tap’ in Bertem!

  In Bertem vind je sinds donderdag de ‘De Fruitsaptap’: Marie-Jeanne (77), dochter An (52) en kleindochter Tasha (24) toverden hun garage om tot een vrolijke bar. Met de verkoop van gezonde drankjes wil de familie geld inzamelen voor vzw ‘De Vlam’, ter ondersteuning van de mentale gezondheidszorg. Een thema dat hen allemaal nauw aan het hart ligt. “Mijn mama en ik hebben het allebei al moeilijk gehad”, vertelt Tasha openhartig.
 2. Grote kuis is begonnen in Leuvense restaurants: “Op naar principe ‘open bij goed weer’?”
  PREMIUM
  Leuven

  Grote kuis is begonnen in Leuvense restau­rants: “Op naar principe ‘open bij goed weer’?”

  Wat de cafés betreft is duidelijk dat het merendeel van de zaken die een terras hebben op 8 mei zal openen. Bij de restaurants is er iets meer twijfel want eten serveren in openlucht is nog heel wat anders dan pintjes op de tafel zetten. “Het zou best kunnen dat we evolueren naar een principe van ‘open bij goed weer’ voor de restaurants. Een deel zal niet per definitie openen op 8 mei”, zegt Kevin Vanderauwera, zelf uitbater van restaurant L’Etoile d’Or en voorzitter va Ho.Re.Ca Leuven.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan