Karim van café Plaza op de Oude Markt is helemaal terug, ondanks de zware periode die hij beleefde tijdens de lockdowns.
Volledig scherm
PREMIUM
Karim van café Plaza op de Oude Markt is helemaal terug, ondanks de zware periode die hij beleefde tijdens de lockdowns. © Vertommen

Tournée Générale: Karim Benjelloun van café Plaza: “Deze 8ste mei was voor mijn overleden moeder”

LeuvenVoor Karim Benjelloun van café Plaza op de Oude Markt was 8 mei een bijzondere dag. De Leuvense cafébaas getuigde in onze krant al over zijn depressie tijdens de lockdowns maar zaterdag zagen we een herboren Karim. “Ik kan weer ademen. Eindelijk”, aldus Karim.

0 reacties

 1. De pracht van weleer is bijna terug: “Salons van historisch stadhuis in ere hersteld”
  Leuven
  1

  De pracht van weleer is bijna terug: “Salons van historisch stadhuis in ere hersteld”

  Sinds april zijn er restaurateurs aan het werk in het prachtige stadhuis van Leuven. Deze keer is het de beurt aan de drie bekende salons van het ‘Achterhuys’. “De twee laatste salons richten we opnieuw in zoals in 1905, het laatste salon heeft 1936 als referentieperiode”, zegt schepen van Restauraties Dirk Vansina (CD&V). De restauratie is overigens goed nieuws voor koppels die trouwplannen hebben...
 2. Bestelwagenbestuurder rijdt door na botsing met wielertoerist
  KESSEL-Lo

  Bestelwa­gen­be­stuur­der rijdt door na botsing met wielertoe­rist

  Een groep wielertoeristen kruiste zondag omstreeks 12.15 uur een bestelwagen op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Daar ging het echter mis, want de buitenspiegel van de bestelwagen raakte de elleboog van één van de fietsers. De bestuurder van de bestelwagen reed na de aanrijding gewoon verder. Een alerte getuige volgde de 52-jarige man en kon zijn gegevens doorspelen aan de politie. Die kon de verdachte een tijdje later bij hem thuis aantreffen. De agenten konden schade vaststellen aan de buitenspiegel van het voertuig. De fietser hield een pijnlijke elleboog over aan het voorval.