Cafébazen Lukas en Gie van volkscafé Leuven Central, één van de populairste zaken van de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafébazen Lukas en Gie van volkscafé Leuven Central, één van de populairste zaken van de stad. © Vertommen

Tournée Générale. De verf in café Leuven Central is amper droog, maar: “De Stella is al getest en goedgekeurd”

LeuvenZijn de horecazaken klaar voor de heropening van de terrassen? Dat is de hamvraag en het antwoord is volmondig ja, ondanks de kopzorgen over ‘plexigate’. HLN Leuven deed vandaag een rondgang door de stad en kwam vandaag terecht bij de populaire zaak Leuven Central op het Margarethaplein. “Ik werk niet met reservaties. Vol is vol”, zegt cafébaas Gie Raeymaekers.

0 reacties

  1. Tournée Générale: Burgemeester Ridouani blikt vooruit op 8 mei: “Avondklok is weg, maar alcoholverbod na 22 uur op openbaar domein niet”
    PREMIUM
    Leuven

    Tournée Générale: Burgemees­ter Ridouani blikt vooruit op 8 mei: “Avondklok is weg, maar alcoholver­bod na 22 uur op openbaar domein niet”

    8 mei is een datum om naar uit te kijken en dat doet ook de Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani. “Met veel verwachtingen en tegelijk met een klein hartje. Ik hoop dat de mensen genieten van dit stukje herwonnen vrijheid maar wel met gezond verstand. Wie van plan is om het beest uit te hangen, zal tot de orde worden geroepen, al wil dat niet zeggen dat we achter elke hoek een agent plaatsen”, klinkt het.