Cafébaas Ronny van De Leivense Ton aan het uitgebreide terras dat enkel op zaterdagen ingezet kan worden.
Volledig scherm
Cafébaas Ronny van De Leivense Ton aan het uitgebreide terras dat enkel op zaterdagen ingezet kan worden. © Vertommen

Tournée Générale: De Leivese Ton opent enkel op zaterdag: “Amper vier tafels is niet rendabel”

LeuvenEen vol terras gisteren aan café De Leivese Ton in de Bondgenotenlaan maar helaas zal dat scenario zich niet herhalen op weekdagen. “We openen enkel op zaterdag het terras want enkel die dagen hebben we een uitgebreid terras ter beschikking”, vertelt cafébaas Ronny Van Nieuwenhuyse.

0 reacties

 1. Fietser (68) valt aan Provinciehuis
  Leuven

  Fietser (68) valt aan Provincie­huis

  Op de Tiensevest in Leuven is dinsdagavond rond 23.30 uur een fietser tegen de grond gegaan. Ter hoogte van het Provinciehuis reed de 68-jarige man met zijn pedaal tegen een houten paaltje. Hij verloor hierdoor het evenwicht en kwam ten val. De man liep verwondingen op aan de elleboog, maar besloot toch op eigen kracht verder te wandelen. Even verderop werd hij echter onwel en besliste hij toch om een ziekenwagen te verwittigen. Die bracht hem voor een controle naar het Heilig Hartziekenhuis.
 2. Bestelwagenbestuurder rijdt door na botsing met wielertoerist
  KESSEL-Lo

  Bestelwa­gen­be­stuur­der rijdt door na botsing met wielertoe­rist

  Een groep wielertoeristen kruiste zondag omstreeks 12.15 uur een bestelwagen op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Daar ging het echter mis, want de buitenspiegel van de bestelwagen raakte de elleboog van één van de fietsers. De bestuurder van de bestelwagen reed na de aanrijding gewoon verder. Een alerte getuige volgde de 52-jarige man en kon zijn gegevens doorspelen aan de politie. Die kon de verdachte een tijdje later bij hem thuis aantreffen. De agenten konden schade vaststellen aan de buitenspiegel van het voertuig. De fietser hield een pijnlijke elleboog over aan het voorval.