Het team van het legendarische Leuvense café De Libertad in de Munststraat in Leuven is klaar voor de heropening. Dat er stellingen staan omdat er aan de verdiepingen boven het café wordt gewerkt, is niet te zien. Die werden vakkundig vermomd als tussenschotten voor het terras.
Volledig scherm
Het team van het legendarische Leuvense café De Libertad in de Munststraat in Leuven is klaar voor de heropening. Dat er stellingen staan omdat er aan de verdiepingen boven het café wordt gewerkt, is niet te zien. Die werden vakkundig vermomd als tussenschotten voor het terras. © Vertommen

Tournée Générale Café De Libertad pakt uit met ‘overdekt stellingenterras’: “Van de nood een deugd gemaakt”

LeuvenHLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag kwamen we terecht in de Muntstraat waar café De Libertad de klanten ‘onderdak’ biedt op een originele manier.

0 reacties

  1. EK-vreugde in onze regio: zes toplocaties om de Rode Duivels naar de finale te schreeuwen
    PREMIUM
    Leuven/Blanden/Veltem/Herent/Leefdaal

    EK-vreug­de in onze regio: zes toploca­ties om de Rode Duivels naar de finale te schreeuwen

    Het duurt wat langer dan bij vorige EK’s of WK’s maar de voetbalkoorts slaat toch stilaan toe sinds onze nationale ploeg vice-wereldkampioen Kroatië versloeg in de laatste oefenwedstrijd. Blijft de vraag: waar kan je samen met vrienden supporteren voor de Rode Duivels? HLN zocht het uit en maakte een overzicht, inclusief alle praktische details die toch niet onbelangrijk zijn in de coronatijden.