Bekende Leuvenaar Big Bill en zijn bassist Jean Vandooren kwamen vandaag de voorbereidingen aan Den Delper inspecteren en zagen dat het in orde zal komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bekende Leuvenaar Big Bill en zijn bassist Jean Vandooren kwamen vandaag de voorbereidingen aan Den Delper inspecteren en zagen dat het in orde zal komen. © Vertommen

Tournée Générale: Big Bill (70) gaat voor eerste Stella op terras van Den Delper: “Na de eerste heropening kwamen we hier ook onze pint drinken, en dat zal nu niet anders zijn. En méér dan één ook”

LeuvenHLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met bluesmuzikant Big Bill (70) - die op 15 mei zijn tweede coronaspuit krijgt - en eeuwige kameraad én bassist Jean Vandooren naar Den Delper in de Parijsstraat. Niet zijn eerste keuze, zo blijkt helaas. En dat heeft niets met de kwaliteit van Den Delper te maken, laat dat duidelijk zijn.

0 reacties

 1. Fietsers naar het ziekenhuis na botsing
  Leuven

  Fietsers naar het ziekenhuis na botsing

  Zaterdag omstreeks de middag raakten twee fietsers - vijftigers uit Leuven - gewond toen ze op het kruispunt van de Naamsesteenweg met de Kardinaal Mercierlaan in aanrijding kwamen met een personenauto. De twee fietsers gingen tegen de grond. Ze werden beiden met een ziekenwagen voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Op de plaats van de aanrijding is het door een gewijzigde verkeerssituatie, omwille van werken, extra opletten geblazen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek