Een taxichauffeur was slachtoffer.
Volledig scherm
Een taxichauffeur was slachtoffer. © vertommen

Tot twee jaar cel voor hardhandig bestelen van taxichauffeur

Drie mannen zijn veroordeeld tot straffen tot twee jaar cel voor hun aandeel in een gewelddadige overval op een Leuvense taxichauffeur. Het slachtoffer kreeg klappen en raakte zijn gsm kwijt. 

 1. Serieuze kink in de kabel in vaccinatiecentrum Roosenberg: “Hier worden terug evenementen georganiseerd, en dus moeten wij alles keer op keer afbreken en weer opbouwen”
  Oud-Heverlee

  Serieuze kink in de kabel in vaccinatie­cen­trum Roosenberg: “Hier worden terug evenemen­ten georgani­seerd, en dus moeten wij alles keer op keer afbreken en weer opbouwen”

  Vaccinatiecentrum De Roosenberg in Oud-Heverlee is opnieuw druk in de weer met iedereen te voorzien van een tweede of derde prik. Organisatorisch loopt het goed, maar toch zit er een serieuze kink in de kabel. Sinds een paar maanden worden er weer evenementen georganiseerd in De Roosenberg en daardoor moet het vaccinatiecentrum telkens weer worden afgebroken en opgebouwd. “Hopelijk komen er op federaal niveau maatregelen om grote samenkomsten even te verbieden, want per gemeente kan je dat niet maken”, vertelt Patricia Vandoren.
 2. “Zalig als een bord volledig afgelikt terug naar de keuken komt”: win een etentje van 150 euro bij de jongste chef van Vlaams-Brabant

  “Zalig als een bord volledig afgelikt terug naar de keuken komt”: win een etentje van 150 euro bij de jongste chef van Vlaams-Bra­bant

  Net 30 is de jonge chef die Sir Kwinten in Lennik op de gastronomische kaart zet met zijn keuken om duimen en vingers – en zelfs borden – van af te likken. Glenn Verhasselt weet wat hij wil in zijn keuken. ‘De essentie van smaken’ is zijn culinaire mantra. “Vroeger zou ik toch nog iets bij op een bord gelegd hebben, nu weet ik dat minder soms meer is.”