V.l.n.r. zien we Georges Zara (sous-chef), Dorotée Hoste (gastvrouw), Bart Tastenhoye (chefkok) en Seppe Van Beuren (sommelier).
Volledig scherm
V.l.n.r. zien we Georges Zara (sous-chef), Dorotée Hoste (gastvrouw), Bart Tastenhoye (chefkok) en Seppe Van Beuren (sommelier). © Vertommen

Topzaak Taste opent deuren

LEUVENLeuven is sinds gisteren een toprestaurant rijker: Taste in de Naamsestraat. Met sterrenchef Bart Tastenhoye achter het fornuis lijkt de zaak nu al op weg naar een ster en die zou meer dan welgekomen zijn in het centrum van de universiteitsstad. Bovendien kan Tastenhoye rekenen op een straf team, onder wie zijn vrouw Dorotée. "Ook sous-chef George Zara en de bekroonde sommelier Seppe van Beuren zijn cruciaal in ons gastronomisch concept", klinkt het.

 1. Woonzorgcentrum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”
  Oud-Heverlee

  Woonzorg­cen­trum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”

  In navolging van de bewoners hebben dinsdag bijna alle personeelsleden van woonzorgcentrum De Kouter in Oud-Heverlee hun boosterprik gekregen. De Kouter opende pas officieel de deuren in april en blijft ook tijdens deze vierde golf gespaard van corona. Meer zelfs: de sfeer zit er opvallend goed dankzij de personeelsleden die zich uit de naad werken voor de bewoners in het gloednieuwe woonzorgcentrum.
 2. Oproep rector KU Leuven: studenten, meld je vrijwillig aan om op kinderen zorgpersoneel te passen
  Leuven

  Oproep rector KU Leuven: studenten, meld je vrijwillig aan om op kinderen zorgperso­neel te passen

  In een tweet vandaag roept de rector van de KU Leuven, Luc Sels, studenten op om zich vrijwillig te melden als kinderopvang voor het zorgpersoneel van de Leuvense ziekenhuizen. Door de corona-epidemie is er daar in de regio Vlaams-Brabant nood aan, aldus de rector. Zorgpersoneel dat thuis in de knel zit, zou op die manier toch aan de slag kunnen. “We doen al het mogelijke om de continuïteit in de zorg te ondersteunen.”