Bart Vanhaeren en Sam Custers in De Hoorn in Leuven.
Volledig scherm
Bart Vanhaeren en Sam Custers in De Hoorn in Leuven. © Evoke

Topondernemer vervijfvoudigt kantoorruimte in De Hoorn: “Ik speelde als kind in verroeste schepen aan de Vaartkom”

Topondernemer Bart Vanhaeren breidt zijn huidige werkplek uit. Vanhaeren zit in de creatieve hotspot aan de Vaartkom in Leuven met zijn bedrijf wealthtechstart-up Investsuite. Nu is er plaats voor 5 personen. Binnenkort is de ruimte geschikt voor 24 personen. “Begin 2020 verdubbelen we de capaciteit van De Hoorn”, zegt CEO Sam Custers.

 1. Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minutenlang mijn auto”
  PREMIUM
  Bertem

  Anna (37) in het gezicht gespuwd door agressieve vrouw omdat... ze geen kar gebruikte tijdens winkelen: “Ze blokkeerde minuten­lang mijn auto”

  Het voorbije weekend heeft een bizar incident plaatsgevonden op de parking van de Aldi in Bertem. Anna (37) ging een paar kleine boodschappen doen voor haar kinderen, maar ze werd meermaals lastiggevallen door een vrouw van rond de 60 jaar. Zij kwam verbaal heel agressief uit de hoek, spuwde Anna in het gezicht, blokkeerde haar auto en sloeg minutenlang op haar ruit. Ze kon het niet verkroppen dat Anna geen winkelkar had tijdens het winkelen. Anna ging in shock aangifte doen bij de politie. “Het was echt vreselijk”, vertelt ze. “Ik heb vandaag een coronatest laten afnemen.”
 2. ASSISEN. Beschuldigde (74) die ex-paracommando neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

  ASSISEN. Beschuldig­de (74) die ex-paracomman­do neerstak met koksmes na jarenlange burenruzie: “Hij was aan het roepen, tieren en obscene gebaren aan het maken”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit zijn koffer. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Beschuldigde Putseys, ondertussen 74 en vrij zonder voorwaarden, werd maandag verhoord over de feiten door assisenvoorzitter Peter Hartoch. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams.