Felice Miluzzi werd door Gault&Millau al uitgeroepen tot de beste Italiaanse chef van het land.
Volledig scherm
Felice Miluzzi werd door Gault&Millau al uitgeroepen tot de beste Italiaanse chef van het land. © Vertommen

Topchef Felice Miluzzi is één van de acht Leuvense ‘creative ambassadors’. Ontdek hier de andere uitverkorenen

LeuvenDe stad Leuven stelde zopas de ‘creative ambassadors’ voor op het and&-festival. “Het gaat om acht Leuvense kunstenaars, ondernemers, organisaties en bedrijven die als geen ander de culturele en creatieve internationale ambities van Leuven uitdragen”, aldus burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit).

0 reacties

 1. Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelgevecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”
  Triatlon

  Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelge­vecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”

  De nieuwe formule van de City Triathlon van Leuven werd een gigantisch succes met maar liefst 475 deelnemers en een massa toeschouwers langs de kant. Die zagen zowel bij de mannen als bij de vrouwen een spannende wedtrijd met Katelijnenaar Jonathan Wayaffe en de verrassende Limburgse Astrid Van Cauwelaert als winnaars. Volgende week vindt in het Waalse Libramont het BK Sprinttriatlon plaats.
 2. Leuvens innovatiefestival and& pakt uit met eventbeleving van de toekomst: “Fysiek en digitaal lopen door elkaar op hybride platform HYBR”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvens innovatie­fes­ti­val and& pakt uit met eventbele­ving van de toekomst: “Fysiek en digitaal lopen door elkaar op hybride platform HYBR”

  Vandaag gaat het Leuvense festival and& van start en dat is lang niet evident in coronatijden. Toch hebben de organisatoren een antwoord gevonden om een innovatiefestival die naam waardig te organiseren dat voldoet aan de coronamaatregelen. “We lanceren met HYBR een uniek hybride platform dat bezoekers on- en offline met elkaar connecteert. Dit is volgens ons de toekomst voor elk netwerkevent”, zegt Pieter Goiris.