De bekendste tweeling van het land met - uiteraard - champagne in de hand. "Cava? Van dat suikerwater ga je geen honderd jaar worden, hoor."
Volledig scherm
De bekendste tweeling van het land met - uiteraard - champagne in de hand. "Cava? Van dat suikerwater ga je geen honderd jaar worden, hoor." © Vertommen

"Toen we nog werkten, hadden we meer tijd"

LEUVENJeanne en Marcella Schollaert, de bekendste tweeling van het land. Hun teller geeft intussen 94 jaar aan, maar rustig uitbollen? Geen sprake van. De onafscheidelijke zussen trekken er nog bijna elke dag samen op uit. "We hebben tijd te weinig!", klinkt het vief. "Toen we nog werkten, hadden we meer tijd, hoor. En wat we met de feestdagen gaan doen? Beetje genieten met echte Franse champagne, al drinken we dat eigenlijk het hele jaar door." Dit wordt een plezant gesprek, of wat dacht u?

 1. Vrouw blijft therapeute lastigvallen na behandeling

  Vrouw blijft therapeute lastigval­len na behande­ling

  Een vrouw uit Rotselaar is voor de strafrechter verschenen omdat ze haar therapeut bleef bestoken met telefoontjes en dreigende sms’jes vorig jaar. De dertiger moet zich verantwoorden voor belaging en bedreigingen. De feiten speelden zich af in oktober 2020. Omdat de vrouw van geen ophouden wist, werd ze aangehouden. De moeder van twee zou lijden aan borderline en antipsychotica slikken. Omdat er een gerechtelijk onderzoek gevorderd werd, wil de rechtbank het verslag afwachten van de deskundige, die de onderzoeksrechter aanstelde. De zaak wordt verder behandeld op 16 juni.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest