Schepen Lies Corneillie (Groen) op de site van De Boomgaard in Kessel-Lo.
Volledig scherm
Schepen Lies Corneillie (Groen) op de site van De Boomgaard in Kessel-Lo. © Stad Leuven

Toekomstplannen site De Boomgaard in Kessel-Lo krijgt vorm: inclusief woonproject voor mensen met verschillende zorgnoden

Kessel-LoAGSL ontving vijf projectvoorstellen van kandidaat-erfpachters voor de site van voormalige school De Boomgaard in Kessel-Lo. Livez -Leuvens Initiatief Voor Eerlijke Zorg- komt nu als beste kandidaat uit de oproep. “De komende maanden zal AGSL samen met Livez de basis leggen voor de erfpachtovereenkomst en de verdere samenwerking”, zegt schepen Lies Corneillie (Groen).

0 reacties

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Nood aan fris en gratis water? In pioniersstad Leuven kan je gaan tappen aan een bouwwerf: “Iedereen welkom, van onze groendienst tot de hobbytuinier”
  PREMIUM
  Leuven

  Nood aan fris en gratis water? In pioniers­stad Leuven kan je gaan tappen aan een bouwwerf: “Iedereen welkom, van onze groen­dienst tot de hobbytui­nier”

  De droogte en de hittegolf drukken ons met de neus op de harde realiteit: water is het nieuwe goud. In Leuven is dat besef al langer doorgedrongen en gaat het stadsbestuur in samenwerking met aannemers creatief om met opgepompt grondwater. “Iedereen kan gratis water komen tappen aan de bouwwerven, met dank aan de werfwatercontainer”, laat schepen van Klimaat David Dessers (Groen) optekenen.