De flamboyante therapeute, auteur en influencer Lieve Van Weddingen verkondigt een vrouwelijke revolutie
Volledig scherm
PREMIUM
De flamboyante therapeute, auteur en influencer Lieve Van Weddingen verkondigt een vrouwelijke revolutie © Vertommen

Therapeute Lieve Van Weddingen (48) verkondigt vrouwelijke revolutie: “Vlamingen kunnen drie uur op café zitten, maar drie uur vrijen is blijkbaar sport”

LeuvenTherapeute, auteur en influencer Lieve Van Weddingen (48) roept sterke gevoelens op. Haar volgers dragen haar op handen, terwijl haar tegenstanders luid borstkloppend hun ongenoegen van zich af schrijven. Online prikkelt de Leuvense met speelse en uitdagende foto’s en boodschappen, waarin ze vrouwen oproept het juk van zich af te werpen en bevrijd door het leven te flaneren. Onlangs verkondigde ze zich uitsluitend nog tot het sterke geslacht te richten, en riep ze op tot een vrouwelijke revolutie. “Mannen zijn fantastisch en hoeven zich helemaal niet bedreigd te voelen: ook hen wil ik bevrijden.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Van Vlad’s Vintage tot Bravo Barber: bij deze 6 barbershops in Leuven en het Hageland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Vlad’s Vintage tot Bravo Barber: bij deze 6 barber­shops in Leuven en het Hageland verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar zes barbershops in Leuven en het Hageland. Van Vegas tot Goodfellaz: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.
 1. Onze man volgt een dag praktijkopleiding bij De Lijn: “Voorruitsproeiervloeistof. Dat is dus een echt woord hé!”
  PREMIUM
  Leuven

  Onze man volgt een dag praktijkop­lei­ding bij De Lijn: “Voorruit­sproei­er­vloei­stof. Dat is dus een echt woord hé!”

  Leerkrachten, verplegers, opvoeders. Maar ook aan buschauffeurs is een groot tekort. Dit jaar stoomde vervoersmaatschappij al 660 aspirant-chauffeurs klaar voor een leven op de baan tijdens een zes weken durende opleiding, en volgend jaar mikt De Lijn zelfs op 800 nieuwe rekruten. In Stelplaats Leuven Noord reden Anke Breyssem (25) en Sasa Gorelov (42) voor het eerst met een bus. Onze man mocht ook plaatsnemen achter het servostuur.