In Antwerpen opende begin dit jaar al een vestiging van Pitaya.
Volledig scherm
In Antwerpen opende begin dit jaar al een vestiging van Pitaya. © Klaas De Scheirder

Thaise restaurantketen Pitaya komt naar Leuven

LeuvenRestaurantketen Pitaya kondigt een stevige groei aan in Vlaanderen en brengt binnenkort de Thaise street food keuken naar Gent, Mechelen en Leuven. In Antwerpen, Brussel, Luik en Namen is de keten al aanwezig.

0 reacties

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Dagbladhandel Den Demer baat voor het eerst wijnbar uit rond het festivalterrein: “We willen er een traditie van maken”
  PREMIUM
  WERCHTER

  Dagbladhan­del Den Demer baat voor het eerst wijnbar uit rond het festival­ter­rein: “We willen er een traditie van maken”

  Rock Werchter lokt muziekfans aller lande naar goede gewoonte weer naar de Brabantse gemeente, en daar pikt ook de plaatselijke middenstand graag een graantje van mee. In hun dagbladhandel Den Demer onder de kerk verkopen Johan en Petra al langer wijntjes, maar tijdens het festival zorgt het koppel nu ook voor een vleugje Zuid-Afrika in de voortuin van hun pas gekochte woning. “Een wijnbar in Werchter is een unicum.”
 3. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 4. VIDEO. Leuvense frituur Boem Patat zet Deliveroo en Uber Eats aan de deur: “Ik werk niet mee aan moderne slavernij”
  PREMIUM
  Leuven

  VIDEO. Leuvense frituur Boem Patat zet Deliveroo en Uber Eats aan de deur: “Ik werk niet mee aan moderne slavernij”

  Wie via Deliveroo of Uber Eats lekkere frietjes wil bestellen bij frituur Boem Patat op de Martelarenlaan in Kessel-Lo is eraan voor de moeite. De bekende Leuvense frituur werkt niet langer samen met de bezorgdiensten en daar heeft uitbater David Nijs een goede reden voor. “Ik wil geen geld verdienen op de kap van mensen die amper sociale rechten hebben en werken voor een hongerloon”, klinkt het verontwaardigd.