Mirco en Lotte kwamen voor het eerst naar de cinema sinds de heropening in juli.
Volledig scherm
PREMIUM
Mirco en Lotte kwamen voor het eerst naar de cinema sinds de heropening in juli. © vertommen

‘Tenet’ is de eerste en enige blockbuster van de zomer in Kinepolis: “Sinds de heropening zitten we aan 25% van het bezoekersaantal in vergelijking met vorig jaar”

De première werd talloze keren uitgesteld omwille van het coronavirus, maar het is dan toch zover: de eerste en enige blockbuster van de zomer ‘Tenet’ speelt vanaf woensdag in de cinema. Onze redactie ging een kijkje nemen in Kinepolis Leuven hoe een cinemabezoek in tijden van corona verloopt en sprak met de woordvoerster over de voorbije, moeilijke, maanden én het belang van toch nog zomerblockbuster in de cinemazalen te draaien.

  1. FOTOREPO: Kinderen nemen afscheid van Leuven Kermis met verminderingsdag
    Leuven

    FOTOREPO: Kinderen nemen afscheid van Leuven Kermis met verminde­rings­dag

    Van eendjes vissen tot de traditionele draaimolen en van het schietkraam tot spectaculaire attracties…Leuven Kermis had het sinds 3 september allemaal in de aanbieding. Door de komst van het WK Wielrennen naar de universiteitsstad werd de kermis echter ingekort maar aan de traditie van de verminderingsdag op de laatste dag bleven de foorkramers uiteraard trouw. Het was vandaag dan ook over de koppen lopen op Leuven Kermis want de kinderen kregen extra kortingen. Wij stuurden huisfotograaf Patrick Vertommen naar Leuven en die dook voor zover bekend niet in de overdekte rups maar wel tussen het talrijk opgekomen publiek om het afscheid van één van de mooiste kermissen van het land mooi in beeld te brengen. Het resultaat kan je bekijken in zijn fotoreportage.