TEJO begon in september 2019 met een locatie in de Verkortingsstraat maar verhuist nu naar een ruimer pand.
Volledig scherm
PREMIUM
TEJO begon in september 2019 met een locatie in de Verkortingsstraat maar verhuist nu naar een ruimer pand. © vertommen

TEJO Leuven verhuist naar grotere locatie op Tervuursevest: “Sinds januari neemt het aantal jongeren met psychische problemen weer gevoelig toe”

LeuvenVanaf 15 maart kunnen jongeren die op zoek zijn naar laagdrempelige therapie terecht op de nieuwe locatie van TEJO Leuven. De organisatie verhuist van de Verkortingsstraat naar de Tervuursevest 176 waar ze meer ruimte hebben om hulp te bieden. “Dat is nodig want in november en december vreesden we dat we de toevloed niet meer aankonden. Nu beschikken we over een extra therapieruimte”, klinkt het.

0 reacties

 1. Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”

  Een tiental middelbare scholieren heeft zaterdag op het Martelarenplein in Leuven actie gevoerd om aandacht te vragen voor het mentaal welzijn van jongeren. Om klokslag 11.55 uur ging er door de studentenstad een alarm af om duidelijk te maken dat het vijf voor twaalf is. “Veel jongeren vrezen dat ze de leerachterstand niet ingehaald krijgen en hun jaar moeten dubbelen.”
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype