Het TEJO-huis staat in voor de opvang van jongeren die het moeilijk hebben.
Volledig scherm
Het TEJO-huis staat in voor de opvang van jongeren die het moeilijk hebben. © Vertommen

TEJO-huis opent opnieuw de deuren:
“Maar videobellen en chatten blijft mogelijk”

Na twee maanden van lockdown heropent het TEJO-huis de deuren vanaf 18 mei. Dat is goed nieuws voor jongeren die op zoek zijn naar laagdrempelige therapeutische begeleiding. “Tijdens de lockdown waren we online bereikbaar en dat blijft nog steeds mogelijk”, zegt Linda Van Rompuy van TEJO Leuven.

0 reacties

 1. Vriendinnen botsen met elektrische steps: één slachtoffer bewusteloos
  Leuven

  Vriendin­nen botsen met elektri­sche steps: één slachtof­fer bewuste­loos

  Een 22-jarige vrouw uit Herent is donderdagnamiddag omstreeks 15.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Brusselsestraat met haar elektrische step tegen de grond was gegaan. Dat gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Riddersstraat. De vrouw was samen met een vriendin, die eveneens met een elektrische step reed, op uitstap. Toen ze in mekaar haakten ging het slachtoffer met een klap tegen de grond. Ze was even bewusteloos. Het slachtoffer moet enkele dagen in het ziekenhuis blijven ter observatie.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"