Nick, Joeri, Tobias en Dirk zijn Belgisch kampioen escape room
Volledig scherm
Nick, Joeri, Tobias en Dirk zijn Belgisch kampioen escape room © Belgian Escape Days

Team ‘Keep Escaping’ kroont zich tot Belgisch kampioen escape rooms

LeuvenEven lag het zwaartepunt van de Belgische escape roomscene in Leuven. Niet alleen was de Brabanthal vorig weekend gastheer voor de grootste pop-up escape room van het land, tijdens de Belgian Escape Days verzamelde het kruin van de escape roomwereld er zich voor het Belgisch kampioenschap. Een week later zijn de winnaars bekend.

0 reacties

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. Buurt haalt slag thuis: groot waterproductiecentrum komt niet in open ruimte Meerbeek, maar wel in buurgemeente
  PREMIUM
  Meerbeek/Bertem

  Buurt haalt slag thuis: groot waterpro­duc­tie­cen­trum komt niet in open ruimte Meerbeek, maar wel in buurgemeen­te

  De Watergroep zal dan toch geen groot waterproductiecentrum voor zacht water op Den Tomme in Meerbeek bouwen, maar wel naast de site van de federale politie aan het op- en afrittencomplex van Bertem. En dus halen de bewoners van Den Tomme, die zich samen met andere inwoners van Meerbeek in een actiecomité verzameld hadden, opgelucht adem. “We hebben de open ruimte gered”, klinkt het.
 4. IN BEELD. Kersverse Gouden Schoenwinnares keert huiswaarts met trofee: “Mijn telefoon is ontploft, maar ik beloof iedereen terug te bellen”
  Leuven

  IN BEELD. Kersverse Gouden Schoenwin­na­res keert huiswaarts met trofee: “Mijn telefoon is ontploft, maar ik beloof iedereen terug te bellen”

  “Historisch.” Zo werd de verkiezing van de Gouden Schoen omschreven in het perslokaal van OH Leuven. Niet alleen mocht de club vier nominaties leveren voor de verkiezing in het vrouwenvoetbal, als eerste doelvrouw ooit mocht Nicky Evrard de allerhoogste erkenning in het voetbal mee naar huis nemen. Deze middag nam de kersverse Gouden Schoen even de tijd voor een praatje.