Schepen Johan Geleyns (CD&V) stelt vast dat werkgevers de stad Leuven rechtstreeks aanspreken in hun zoektocht naar nieuwe talenten.
Volledig scherm
Schepen Johan Geleyns (CD&V) stelt vast dat werkgevers de stad Leuven rechtstreeks aanspreken in hun zoektocht naar nieuwe talenten. © Vertommen

Talentenplatform 2.0: meer dan 7.000 openstaande vacatures in Leuven

LeuvenDe toenemende krapte op de arbeidsmarkt houdt de Leuvense werkgevers en onderwijsverstrekkers wakker. Vorige week lanceerden ze ‘Talentenplatform 2.0’. Daarin gaan ze samen met de stad Leuven, VDAB, UNIZO en Voka op zoek naar innovatieve oplossingen om broodnodige talenten aan te trekken.

1 reactie

 • Piet Mastur

  1 jaar geleden
  toenemende krapte? Ik dacht dat immigratie de oplossing ging zijn om later ons pensioen te kunnen betalen ? Ik zie ze hier in Leuven de hele dag rondlopen met shoppingzakken en naar de basic fit trekken. ze dragen coole kledij en hebben allemaal smartphones .Werken doen ze dus juist niet ! Maar ja, als je hier in Belgie alles gratis krijgt waarom dan werken? Een maand uitkering hier is in hun landen bijna een jaarsalaris en dus wanen ze zich rijk en een deel sturen ze naar hun familie ginds !
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Het verbod is nog maar net ingetrokken in Leuven en hier is de eerste CBD-shop al: “Florapoint is de nummer één cannabisretailer in België”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Het verbod is nog maar net ingetrok­ken in Leuven en hier is de eerste CBD-shop al: “Florapoint is de nummer één cannabisre­tai­ler in België”

  Lang moet Leuven niet wachten op de eerste CBD-shop nadat de gemeenteraad maandagavond het reglement op eigen initiatief introk. Vanaf 1 maart strijkt Florapoint neer in een voormalige apotheek. “Er begint alweer een nieuwe episode in het succesverhaal van Florapoint want de vestiging in Leuven is al onze zesde cannabisshop”, vertelt CEO en ‘founder’ Joeri Perneel, die hier zijn plannen voor Leuven ontvouwt.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.