Schepen Johan Geleyns (CD&V) stelt vast dat werkgevers de stad Leuven rechtstreeks aanspreken in hun zoektocht naar nieuwe talenten.
Volledig scherm
Schepen Johan Geleyns (CD&V) stelt vast dat werkgevers de stad Leuven rechtstreeks aanspreken in hun zoektocht naar nieuwe talenten. © Vertommen

Talentenplatform 2.0: meer dan 7.000 openstaande vacatures in Leuven

LeuvenDe toenemende krapte op de arbeidsmarkt houdt de Leuvense werkgevers en onderwijsverstrekkers wakker. Vorige week lanceerden ze ‘Talentenplatform 2.0’. Daarin gaan ze samen met de stad Leuven, VDAB, UNIZO en Voka op zoek naar innovatieve oplossingen om broodnodige talenten aan te trekken.

1 reactie

  • Piet Mastur

    1 maand geleden
    toenemende krapte? Ik dacht dat immigratie de oplossing ging zijn om later ons pensioen te kunnen betalen ? Ik zie ze hier in Leuven de hele dag rondlopen met shoppingzakken en naar de basic fit trekken. ze dragen coole kledij en hebben allemaal smartphones .Werken doen ze dus juist niet ! Maar ja, als je hier in Belgie alles gratis krijgt waarom dan werken? Een maand uitkering hier is in hun landen bijna een jaarsalaris en dus wanen ze zich rijk en een deel sturen ze naar hun familie ginds !