Illustratie UZ Gasthuisberg Leuven.
Volledig scherm
Illustratie UZ Gasthuisberg Leuven. © vertommen

Studente (20) gewond na aanrijding

 1. Man (56) lichtgewond bij val met speedpedelec
  Leuven

  Man (56) lichtge­wond bij val met speedpede­lec

  Een 56-jarige bestuurder van een speedpedelec is vanochtend omstreeks 6.30 uur op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo ten val gekomen toen hij moest uitwijken voor een witte bestelwagen die stilstond op het fietspad. Toen de uitgeweken fietser opnieuw het fietspad wilde oprijden, ging hij onderuit. Hij liep daarbij schaafwonden op in zijn gezicht en aan zijn handen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De bestuurder van de witte bestelwagen ging er voor aankomst van de politie vandoor. Een getuige noteerde wel zijn nummerplaat.
 2. Heropstart ticketverkoop GC Den Breughel
  HAACHT

  Heropstart ticketver­koop GC Den Breughel

  Na lang wachten kan je in GC Den Breughel opnieuw van cultuur komen genieten. De ticketverkoop voor voorstellingen, films en evenementen is opnieuw gestart. Voorlopig zijn er tickets voor evenementen tot november te koop. De ticketverkoop voor activiteiten vanaf december start op 15 oktober. Op de planning voor de komende weken en maanden staan onder andere voorstellingen van grote namen, zoals William Boeva, Tania Van der Sanden en Ruben Van Gucht. Maandelijks is er een filmdag op woensdag, met in de namiddag een kinderfilm en ’s avonds een film voor volwassenen.
 1. Amerikaanse studente crasht tegen muur
  Leuven

  Amerikaan­se studente crasht tegen muur

  Een 26-jarige Amerikaanse studente werd zaterdagavond even voor 23 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg nadat ze op de hoek van de Heidebergstraat en de Koetsweg in Kessel-Lo tegen de muur van een woning was gereden en vervolgens tegen de grond ging. De dame verloor de controle over het stuur toen ze de berg af reed. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op in het aangezicht en aan de linkerarm. De vrouw, die op stap was geweest, legde een positieve alcoholtest af.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).