Hij werd met de ziekenwagen overgebracht Gasthuisberg.
Volledig scherm
Hij werd met de ziekenwagen overgebracht Gasthuisberg. © Vertommen

Student gewond na val

0 reacties

 1. Sporters zijn al vroeg op post voor heropening fitness: “Thuis sporten is het toch niet, hoor. Deze zaal geeft me gek genoeg meer energie”
  PREMIUM
  Leuven

  Sporters zijn al vroeg op post voor heropening fitness: “Thuis sporten is het toch niet, hoor. Deze zaal geeft me gek genoeg meer energie”

  Een golf aan versoepelingen is woensdag ingegaan en ook fitnesscentra gooien de deuren weer open. Sportoase Leuven stelt heel wat in het werk om sporters zo veilig mogelijk te laten zweten en enkele vroege vogels waren al van het eerste uur gewichten aan het heffen. “Ik ben zes kilo kwijtgeraakt de voorbije maanden, dus het is nodig”, lacht Thomas.
 2. IN BEELD. Supporters beleven overwinning van Rode Duivels mee: “Het gevoel van voor corona is terug. Zalig!”

  IN BEELD. Supporters beleven overwin­ning van Rode Duivels mee: “Het gevoel van voor corona is terug. Zalig!”

  Even leek het erop dat er geen aftrap zou komen in de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Rusland. Maar gelukkig kwam dan toch vrij snel het nieuws dat de Deense speler Christian Eriksen stabiel is, nadat hij op het veld plots in elkaar zakte en gereanimeerd moest worden. Geen duivelsfan die niet met hem meeleeft, maar in heel Vlaanderen stonden de neuzen intussen opnieuw naar het scherm gericht.
 3. Leuven verliest horecamonument Jaak ‘Bebop’ Heelen (64): “Hij had er nog zoveel zin in maar zijn ziekte heeft hem ingehaald”
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Leuven verliest horecamonu­ment Jaak ‘Bebop’ Heelen (64): “Hij had er nog zoveel zin in maar zijn ziekte heeft hem ingehaald”

  Hij was een fantastische cafébaas...Die woorden komen meer dan eens terug in de rouwberichten voor Jaak Heelen (64), de bekende Leuvense cafébaas die zich gewonnen moest geven aan een slepende ziekte. Zijn levenswerk ‘At The Bebop’ blijft alvast in elk Leuvens muzikaal geheugen gegrift. “De laatste avond met Jaak was ongelofelijk. Om nooit meer te vergeten”, vertelt schoonzoon Werner Bruyninckx.