De ludieke zin in de Albert Woutersstraat werd mooi in beeld gebracht op televisie.
Volledig scherm
De ludieke zin in de Albert Woutersstraat werd mooi in beeld gebracht op televisie. © RV

Street artist Straatletters krijgt lof van Michel Wuyts

LeuvenWie een ‘tag’ op straat zet tijdens het WK Wielrennen hoopt dat de helikopter die mooi in beeld brengt en dat is exact wat er gebeurde met het werk van street artist Jonas Denil die door het leven gaat als Straatletters. Meer zelfs, wielercommentator Michel Wuyts had veel lof voor de humoristische tag.

0 reacties

 1. VIDEO KU Leuven breidt topsportinfrastructuur uit met nieuwe beach- en fitnesshal: minister Ben Weyts (N-VA) plat op de buik in het zand
  Leuven

  VIDEO KU Leuven breidt topsportin­fra­struc­tuur uit met nieuwe beach- en fitnesshal: minister Ben Weyts (N-VA) plat op de buik in het zand

  In het Universitair Sportcentrum van de Leuvense universiteit heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) de nieuwe beach- en fitnesshal officieel geopend. Het gebouw biedt plaats aan drie indoor beachvolleybalterreinen en de vernieuwde Univ-Fit. “Ook topsporters kunnen er terecht voor powertraining en sportmedische begeleiding”, vertelt Pieter Van Kelst, beheerder van het Universitair Sportcentrum.
 2. INTERVIEW. Mohamed Ridouani (42) en zijn leraar LO Kris Florquin: “Hij bood me geborgenheid en hielp me mijn weg te vinden in het leven”
  PREMIUM
  Leuven

  INTERVIEW. Mohamed Ridouani (42) en zijn leraar LO Kris Florquin: “Hij bood me geborgen­heid en hielp me mijn weg te vinden in het leven”

  Toen Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) aan zijn schoolcarrière begon, was hij de uitzondering, als jongen van allochtone afkomst in een overwegend witte school. Hoewel hard racisme hem grotendeels bespaard bleef, moest hij soms wel zijn mannetje staan. Zijn LO-leraar Kris Florquin was op zo’n momenten van goudwaarde voor de eerder stille jongen. “Dat Mo carrière zou maken in de politiek had ik niet verwacht. Toch een straffe kerel!”, zegt hij.