Street art geeft kleur aan de stad en Leuven zet er steeds meer op in.
Volledig scherm
Street art geeft kleur aan de stad en Leuven zet er steeds meer op in. © Vertommen

Street art fleurt bruggen aan Aarschotsesteenweg op: “We zien onder meer studenten die verpozen in het park met een frisse Stella”

LeuvenTijdens het bouwverlof kregen twee spoorwegbruggen aan de Aarschotsesteenweg kleurrijke muurschilderingen. “De stad Leuven gaf de opdracht om de doorgangen onder de bruggen een make-over te geven. En het resultaat mag er zijn”, zegt schepen Dirk Vansina (CD&V).

1 reactie

 • Mario Mathijs

  2 maanden geleden
  Het zal niet lang duren eer er anderen het bekladden , en wie weet hoeveel geld dit weer gekost heeft. De stad zou beter eens Wilsele dorp bekijken hoe het onkruid overal staat , maar als er wielrennen is worden de straten 3x per week geborsteld , door het jaar zie je ze zelden .
 1. Ontdek de mooiste street art van Leuven in de HLN Street Art City Walk
  PREMIUM
  Leuven

  Ontdek de mooiste street art van Leuven in de HLN Street Art City Walk

  Nu we alweer in een lockdown verzeild zijn geraakt, moeten we creatief uit de hoek komen om onze vrije tijd in te vullen. De reporters van HLN Leuven trokken meteen de Leuvense straten op en stippelden een leuke wandelroute uit met street art als rode draad. In een wandeling van 6,3 kilometer – of 2,7 kilometer voor de korte route - ontdek je kleurrijke werken van onder andere Bisser, Robbevm en Gigi in een prachtig historisch kader.