Hulphond Jimmy scheurde beide kruisbanden
Volledig scherm
Hulphond Jimmy scheurde beide kruisbanden © Livia Toth

Steunactie voor assistentiehond van MS-patiënte Livia “Jimmy scheurde zijn beide kruisbanden en een operatie kost 3.500 euro per knie”

LeuvenNa haar MS-diagnose zeven jaar geleden ging het razendsnel bergaf voor Livia Toth (30). Vrijwel direct belandde de Leuvense in een rolstoel. Gelukkig kon ze rekenen op haar hulphond Jimmy (8). Totdat die in december vorig jaar zijn kruisband scheurde, gevolgd door een intensieve operatie en revalidatie. Dan scheurde hij zijn tweede. 

0 reacties

 1. Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuadviesraad niet meer wil subsidiëren: “Lange geschiedenis van interne strubbelingen”
  PREMIUM
  Leuven

  Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuad­vies­raad niet meer wil subsidië­ren: “Lange geschiede­nis van interne strubbelin­gen”

  Einde verhaal voor de Milieuadviesraad (MAR) en wel omdat het Leuvense stadsbestuur de stekker uit de subsidies trekt. Vreemde beslissing zou je denken maar volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) en milieuschepen David Dessers (Groen) had de stad Leuven geen andere keuze meer. “Je kan daar niet anders dan het label onkundig, amateuristisch en onprofessioneel op plakken”, aldus Ridouani. Ondertussen blijft de oppositie achter met verbazing en meer dan één vraagteken. Heibel in de politieke barak...
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. Affiche ‘Het Groot Verlof’ is helemaal klaar: de vijf tips van Denise Vandevoort die haar laatste zomer ingaat als cultuurschepen
  Leuven

  Affiche ‘Het Groot Verlof’ is helemaal klaar: de vijf tips van Denise Vandevoort die haar laatste zomer ingaat als cultuur­sche­pen

  Met een resem klinkende namen is de affiche van het ‘Het Groot Verlof’ compleet. Onder meer Davina Michelle, Blck Mamba, Admiral Freebee en Les Truttes zullen het zomerfestival kleuren naaste de vele namen die eerder al bekend werden gemaakt. Voor schepen van Cultuur Denise Vandevoort (Vooruit) wordt het een bijzondere zomer want zij gaat haar laatste zomer in als schepen in Leuven.