AB InBev neemt afscheid van een monument: Guy Vanautgaerden gaat met pensioen maar niet voordat hij de strafste anekdotes uit zijn carrière met ons deelt.
Volledig scherm
PREMIUM
AB InBev neemt afscheid van een monument: Guy Vanautgaerden gaat met pensioen maar niet voordat hij de strafste anekdotes uit zijn carrière met ons deelt. © Vertommen

Sterkhouder van AB InBev gaat met pensioen en deelt met ons zijn strafste anekdotes: “Dronken Taiwanese delegatieleider viel met zijn gezicht in zijn bord in slaap”

LeuvenGuy Vanautgaerden (62) gaat met pensioen en dat is een grote aderlating voor AB InBev. De Leuvenaar was liefst 33 jaar lang het gezicht en de stem voor de horeca- en eventklanten, tot ver buiten Leuven. Guy kan dan ook terugblikken op een rijkgevulde carrière met veel hoogtepunten maar ook dieptepunten. “Nu ik met pensioen ga, zou ik graag een klein privé-museum over de brouwerij inrichten in mijn huis.” HLN Leuven zakte met Guy nog een laatste keer af naar zijn kantoor en de anekdotes rolden over de tafel.

3 reacties

 • Marc Van Ryckel

  4 dagen geleden
  Guy, het gaat je goed, geniet van je pensioen. We zullen er zeker nog ene samen drinken.
 • Ilse Organe

  5 dagen geleden
  So so! Mijn werkgever waar ik het meeste leerde van het leven was nooit zo een straf oord geweest zonder dat ik er deze warme en grote mijnheer had leren kennen. Guy Vanautgaerden Merci voor alles wat je voor ons deed. Meestal in alle discretie. Een gouwe, trouwe! Take care en geniet! Maar kom dat vooral af en toe nog eens met ons doen! Xxx
 • Omer Hoylaerts

  6 dagen geleden
  Eeuwig dankbaar Guy voor alles wat je voor de Stad Leuven hebt gedaan. Een telefoontje naar jou en het was geregeld, geen maar...maar, neen jij wist direct of het goed was om iets te steunen. Laatste keer nog samen een pintje, ne Stella natuurlijk, gedronken tijdens de Meyboomplanting, samen met zijn echt toffe madame. Geniet van je pensioen Guy en liefst nog vele jaren. Waren bijna collega's geweest maar greep er juist naast, de sjerp ging naar , nu mijn goede vriend, Luc Wanet.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Wordt april de maand van de hoop of van de wanhoop voor Leuvense horeca? “We houden vast aan 1 mei”
  PREMIUM
  Leuven

  Wordt april de maand van de hoop of van de wanhoop voor Leuvense horeca? “We houden vast aan 1 mei”

  Met nog exact één maand voor de boeg tot aan de beoogde heropening is het een beetje te vroeg om al aan de voorbereidingen te beginnen voor de horeca-ondernemers. Toch is AB InBev al begonnen met het reinigen van de bierleidingen en dat is toch een cruciaal gegeven. Blijft de vraag: gelooft de horeca gezien de slechte cijfers nog in een heropening op 1 mei? HLN Leuven sprak met Ho.Re.Ca-Leuven voorzitter Kevin Vanderauwera en die toont zich opvallend strijdvaardig.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug