Vertommen
Volledig scherm
PREMIUM
© Vertommen

Stella Artois herlanceert zich op de Belgische markt: “Samen kijken we uit naar de heropening van de horeca”

Leuven“Samen genieten van het goede leven, dat is The Life Stella.” Stella Artois pakt voor het eerst in 14 jaar uit met een marketingcampagne die op België is gericht. Zo wil het biermerk van AB InBev de heropening van de horeca in de schijnwerpers zetten. “We zullen Leuvenaars trots maken op hun stad. Noem het gerust de thuiskomst van Stella Artois”, klinkt het. En daar zal je de komende weken onmogelijk kunnen naast kijken.

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?