Op ruim 30 locaties zal het boek centraal staan tijdens festival Druk in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Op ruim 30 locaties zal het boek centraal staan tijdens festival Druk in Leuven. © Stad Leuven

Stad zet begin mei nieuw boekenfestival ‘Druk in Leuven’ op kalender: “We zijn echt de boekenstad van Vlaanderen”

LeuvenHoewel corona nog lang niet is verdwenen, presenteert Leuven toch de eerste editie van boekenfestival ‘Druk in Leuven’. Van 6 tot en met 9 mei vindt in de binnenstad de eerste editie plaats op zo’n dertigtal locaties. “Dit nieuwe festival zal Leuven in de kijker zetten als de boekenstad. Er zijn er veel die de titel claimen maar Leuven de echte boekenstad van Vlaanderen”, zegt schepen Denise Vandevoort (sp.a).

1 reactie

 • Johanna Velghe

  5 dagen geleden
  Een goed initiatief.I love it
 1. Voedervrijwilliger Lucienne krijgt als eerste voederpas voor zwerfkatten, en die krijg je niet zomaar: “Zij zijn de enigen die de beestjes mogen voederen, anderen riskeren een GAS-boete”
  Leuven

  Voedervrij­wil­li­ger Lucienne krijgt als eerste voederpas voor zwerfkat­ten, en die krijg je niet zomaar: “Zij zijn de enigen die de beestjes mogen voederen, anderen riskeren een GAS-boe­te”

  Zij was de eerste in Leuven, maar ondertussen heeft Lucienne Robert al 43 collega’s. We hebben het over voedervrijwilligers. Die geven zwerfkatten dag na dag eten op vaste locaties en helpen zo om de overlast tot een minimum te beperken. Maar zo’n voederpas, die krijg je niet zomaar.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie