Schepen Lies Corneillie (Groen) beseft dat Leuven kampt met duur wonen en zoekt op alle mogelijke manieren oplossingen.
Volledig scherm
Schepen Lies Corneillie (Groen) beseft dat Leuven kampt met duur wonen en zoekt op alle mogelijke manieren oplossingen. © Vertommen

Stad Leuven zet schouders onder samenhuizen: “We gaan mensen wegwijs maken in de juridische en financiële gevolgen”

LeuvenHet Leuvense stadsbestuur engageert zich om gemeenschappelijk wonen of samenhuizen te bevorderen. “De stad heeft daarom het Charter Samenhuizen 2.0 van de vzw Samenhuizen ondertekend. Leuven is nu officieel een ‘samenhuisstad’ en zal de komende jaren de barrières voor samenhuizen aanpakken”, zegt schepen van Wonen Lies Corneillie (Groen).

0 reacties

 1. Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbestemd als huisdierenfotografe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”
  PREMIUM
  Leuven

  Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbe­stemd als huisdieren­fo­to­gra­fe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”

  Hoewel de 29-jarige Kat De Laet uit Kessel-Lo ondanks een nominatie zopas naast de European Photographer Award greep, is er van teleurstelling geen sprake. Integendeel, haar vierde plaats is net een aanmoediging om haar passie voor huisdierenfotografie nog meer te beleven en te delen met de trouwe aanhang van haar ondertussen beroemde katten Bri, Dory en Polleke. “Ik geef het toe: ik flirt met de titel ‘crazy cat lady’”, aldus Kat.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil