De stad Leuven verkoopt elk jaar voertuigen en dit jaar zitten er enkele opvallende exemplaren bij.
Volledig scherm
De stad Leuven verkoopt elk jaar voertuigen en dit jaar zitten er enkele opvallende exemplaren bij. © Stad Leuven

Stad Leuven verkoopt 72 voertuigen: van elektrische fietsen tot een bulldozer

LeuvenLeuven verkoopt 72 voertuigen. Het gaat meer concreet over auto’s, (brom)fietsen, elektrische fietsen, aanhangwagens maar ook over straatafvalzuigers, een bulldozer en een tractor.

0 reacties

 1. Wat staat er de horeca en de evenementen te wachten? Mike Naert (Het Depot/Café Sport) ziet het somber in: “Jan Jambon (N-VA) wou de aandacht afleiden van de olifant in de porseleinkast en dat is het onderwijs”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Wat staat er de horeca en de evenemen­ten te wachten? Mike Naert (Het Depot/Café Sport) ziet het somber in: “Jan Jambon (N-VA) wou de aandacht afleiden van de olifant in de porselein­kast en dat is het onderwijs”

  Nu er morgen (al)weer een Overlegcomité op de agenda staat, is het bang afwachten voor de horeca en de evenementensector. De kans is erg groot dat de huidige maatregelen nog strenger worden en dat is niet naar de zin van Mike Naert, directeur van concertzaal Het Depot en uitbater van café Sport. “De cultuursector gaat langzaam maar zeker kapot door het jojo-beleid. Persoonlijk ben ik een groot voorstander van 2G”, klinkt het teleurgesteld.