Van links naar rechts: Alana De Groof (Logo Oost-Brabant), Peter Onkelinx (OH Leuven), Daniëlle van Kalmthout (Generatie Rookvrij), Wim Labie (Rugbyclub Leuven), schepen Bieke Verlinden (Vooruit), Bianca François (Korfbalclub Leuven) en schepen Johan Geleyns (CD&V)
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Alana De Groof (Logo Oost-Brabant), Peter Onkelinx (OH Leuven), Daniëlle van Kalmthout (Generatie Rookvrij), Wim Labie (Rugbyclub Leuven), schepen Bieke Verlinden (Vooruit), Bianca François (Korfbalclub Leuven) en schepen Johan Geleyns (CD&V) © Stad Leuven

Stad Leuven en drie sportclubs ondertekenen Charter Generatie Rookvrij: “Hopelijk kunnen we nog clubs overtuigen van dit fantastische project”

LeuvenSinds de start van het huidige sportseizoen zijn drie Leuvense sportclubs rookvrij. Dat betekent dat roken op of naast de terreinen werd gebannen. Nu ondertekenden de stad Leuven en de drie sportclubs het Charter Generatie Rookvrij. “Hoewel wij zelf amper rokers in onze club hebben, willen we bij onze jeugd niet de indruk wekken dat roken het goede voorbeeld is”, zegt Bianca François van KC Leuven.

0 reacties

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
  PREMIUM
  Regio

  Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.