Jelle Wouters en Wouter Vreven hebben hun droom waargemaakt en openen na hun atelier in Wilsele nu ook een fysieke winkel in hartje Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Wouters en Wouter Vreven hebben hun droom waargemaakt en openen na hun atelier in Wilsele nu ook een fysieke winkel in hartje Leuven. © Vertommen

Spore Nursery vestigt zich in voormalig dokterspand in Koning Leopold I-straat: “Urban jungle in hartje Leuven”

LeuvenLeuven is alweer een hippe zaak rijker: Spore Nursery. Geen nieuwe naam in de regio want Jelle Wouters en Wouter Vreven hebben al enkele jaren een atelier in Wilsele maar vandaag hebben ze ook een fysieke winkel geopend in de Koning Leopold I-straat in hartje Leuven. “Massaverkoop is niet aan ons besteed. Bij ons gaan mensen naar huis met originele planten en met het juiste advies”, klinkt het.

0 reacties

 1. Vluchtende bromfietser (17) raakt lichtgewond
  Leuven

  Vluchtende bromfiet­ser (17) raakt lichtge­wond

  Op de Vaartdijk in Wijgmaal heeft een politiepatrouille zondagavond geprobeerd om een bromfietser aan de kant te zetten voor een controle. Bij het zien van de politie gaf de 17-jarige bromfietser evenwel extra gas om van de ploeg weg te rijden. Even verderop in de Remylaan wilde de jongeman tijdens zijn vlucht een zijstraat inrijden, maar kwam hierbij ten val. Hij werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het Heilig Hart Ziekenhuis.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen