Speelplein Groene Zone is een halve eeuw jong en dat wordt gevierd.
Volledig scherm
Speelplein Groene Zone is een halve eeuw jong en dat wordt gevierd. © Groene Zone

Speelplein Groene Zone wordt 50 jaar jong: “Iedereen kan hier wildste dromen waarmaken”

HeverleeHet is feest op speelplein Groene Zone in de Groenveldstraat in Heverlee want de werking bestaat 50 jaar en dat wordt vandaag gevierd met een jubileumfeest.

1 reactie

 • Annie De Wachter

  11 maanden geleden
  Waar is de naam van diegene die het begonnen zijn. De zusters van Don Bosco. Zij waren de pioniers van dit plein. Nog blijven zij de bezielers.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 1. Dijlejutters vissen opnieuw heel wat afval op tijdens Wereldwaterdagen: “Als elke vondst een verhaal is, is de Dijle een bibliotheek”

  Dijlejut­ters vissen opnieuw heel wat afval op tijdens Wereldwa­ter­da­gen: “Als elke vondst een verhaal is, is de Dijle een biblio­theek”

  Zoals de traditie dat wil voeren de Dijlejutters tijdens de Wereldwaterdagen opnieuw uit om de gelijknamige rivier een grondige schoonmaak te gunnen. In het kader van het project Leuven River Upcycling koos een twintigtal jutters zondag het ruime sop. Een avontuurlijke afvaart later verzamelden de deelnemers opnieuw een collectie grof vuil die de gemiddelde ijzermarchand doet watertanden.
  Leuven