Mieke Vandermotte en Aynur Tasdemir van sp.a Leuven zijn bezorgd over het mentaal welzijn van de Leuvenaars.
Volledig scherm
Mieke Vandermotte en Aynur Tasdemir van sp.a Leuven zijn bezorgd over het mentaal welzijn van de Leuvenaars. © RV

Sp.a Leuven pleit voor meer investeringen in mentaal welzijn: “Ook mensen die zich nog goed voelden, zien nu soms geen uitweg meer”

LeuvenSp.a-gemeenteraadsleden Mieke Vandermotte, Aynur Tasdemir en Sarah Mohamed Khalif dienen een gemeenteraadsvoorstel in om nog meer te investeren in het psychosociale welzijn van alle Leuvenaars. “Meer en meer mensen liggen in de knoop met zichzelf”, klinkt het.

0 reacties

 1. De ‘corona-armen’. Uitbaters voedselbedeling Poverello Leuven vrezen dat er compleet nieuwe groep hulpbehoevenden ontstaat: “De rij wordt hier elke maand langer”
  PREMIUM
  Leuven

  De ‘corona-ar­men’. Uitbaters voedselbe­de­ling Poverello Leuven vrezen dat er compleet nieuwe groep hulpbehoe­ven­den ontstaat: “De rij wordt hier elke maand langer”

  De coronacrisis hakt zwaar in op onze maatschappij en dat merken ze ook bij Poverello Leuven. Die organisatie ziet het aantal mensen dat in financiële problemen komt maand na maand toenemen. Verantwoordelijke Karine Vander Hulst trekt aan de alarmbel. “Als een moeder tegen haar kinderen moet zeggen dat er geen geld is voor eten, dan breekt je hart”, klinkt het.
 1. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus

 2. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein