Veerle Bovyn en Zeger Debyser van N-VA zouden graag zien dat de woonzone op Parkveld als bos wordt ingekleurd.
Volledig scherm
Veerle Bovyn en Zeger Debyser van N-VA zouden graag zien dat de woonzone op Parkveld als bos wordt ingekleurd. © Vertommen

Slecht rapport voor Leuven in de bosteller maar daar heeft het stadsbestuur een verklaring voor...

LeuvenDe bosteller telt sinds oktober 2019 het aantal nieuw aangeplante bomen in Vlaanderen. “Helaas staat de teller van Leuven nog steeds op nul”, zegt gemeenteraadslid Zeger Debyser (N-VA). Schepen van Openbaar Groen Lalynn Wadera (Vooruit) geeft uitleg bij dat bedenkelijke cijfer.

0 reacties

  1. Stad Leuven herziet de plannen voor Parkveld: “Woonzone moet karakter van het bredere Parkveld als groene corridor ondersteunen en versterken”
    PREMIUM
    Leuven

    Stad Leuven herziet de plannen voor Parkveld: “Woonzone moet karakter van het bredere Parkveld als groene corridor ondersteu­nen en versterken”

    Het Leuvense stadsbestuur start een traject op voor een nieuwe invulling voor de bouwgronden van projectontwikkelaar Extensa op het veelbesproken Parkveld. “Het oorspronkelijke project past niet meer bij de huidige ruimtelijke principes en de beleidsvisie”, stelt schepen van Ruimtelijk Beleid Carl Devlies (CD&V). Of er hiermee een einde komt aan een lange soap van protestacties blijft nog maar de vraag.