Anita en haar zoon Wesley kwamen om het leven bij een steekpartij twee weken geleden. Vrijdag vond hun afscheid plaats in de abdijkerk van Vlierbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita en haar zoon Wesley kwamen om het leven bij een steekpartij twee weken geleden. Vrijdag vond hun afscheid plaats in de abdijkerk van Vlierbeek. © rv

Slachtoffers steekpartij Anita en Wesley krijgen laatste rustplaats: “Hopelijk beseft de dader de omvang van zijn schuld”

LeuvenBijna twee weken geleden schrikte een brutale drievoudige moord de anders zo rustige Zavelstraat in Kessel-Lo op. Een onbekende drong omstreeks 3 uur ‘s nachts de woning van Anita Dendas (54) binnen, waar ook haar zoon Wesley Piette (23) en vriend des huizes Rikki (47) verbleven. Alle drie werden ze omgebracht met “onnoemelijk veel steek- en snijwonden.” Anita en Wesley werden vandaag begraven, maar er blijven heel wat vragen. 

2 reacties

 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Net of het die moordenaar iets kan schelen.
 • eva vercammen

  1 maand geleden
  Onverstaanbaar dat in deze tijd zoiets nog kan . Alle techniek camera’s op elke hoek van de straat. Het is te hope dat ze de dader(s) snel pakken,alvorens ze weer ergens toeslaan.
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 1. Jan Heremans (39) roept op om gul te doneren voor het onderzoek naar MS op Leive Vloms: “De hitte valt me soms zwaar maar opgeven staat niet in mijn woordenboek”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Jan Heremans (39) roept op om gul te doneren voor het onderzoek naar MS op Leive Vloms: “De hitte valt me soms zwaar maar opgeven staat niet in mijn woorden­boek”

  Het is bijna zover: de vierde editie van Leive Vloms met onder meer een wereldrecord van Margriet en Celien Hermans op de affiche maar ook de ontknoping van de ‘romance’ die de voorbije dagen groeide tussen Laura Lynn en Big Bill. Mooie verrassingen maar laat ons niet vergeten dat het festival op de Oude Markt wordt georganiseerd ten voordele van het onderzoek naar MS. “Het is echt nodig dat we geld blijven inzamelen”, vertelt Jan Heremans (39), het gezicht van Leive Vloms en zelf MS-patiënt.