J.V. met zijn advocaat Christian Clement.
Volledig scherm
PREMIUM
J.V. met zijn advocaat Christian Clement. © BELGA

Slachtoffer eist 36.000 euro van Reuzegommer na vuistslag in Leuvense pitazaak: “Totaal geschift dat hij bij die medicatie drinkt”

LEUVEN/BRASSCHAAT/HOESELTJ.V., een lid van studentenclub Reuzegom, die ook moet terechtstaan voor de dood van student Sanda Dia, riskeert een werkstraf en een forse schadevergoeding in een andere zaak. Het slachtoffer, dat van de stomdronken Reuzegommer een mep op de neus kreeg in een Leuvense pitabar , vraagt een schadevergoeding van maar liefst 36.000 euro. “Hij is als een laffe hond gevlucht”, beweert de burgerlijke partij.

  1. Zesendertigste ICT-praktijkdag lokt meer dan duizend leerkrachten: “A.I.-toepassingen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijs”
    Leuven

    Zesender­tig­ste ICT-praktijk­dag lokt meer dan duizend leerkrach­ten: “A.I.-toepassin­gen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaag­se onderwijs”

    Op UCLL-campus Proximus vond voor de 36e maal de ICT-praktijkdag plaats. 1050 leerkrachten en informaticacoördinatoren maakten de hele dag lang kennis met de allernieuwste onderwijstechnologieën in het veld. Ook te gast was Vlaams minister van onderwijs Ben Weyts (N-VA), die aankondigde één miljoen euro te investeren in ICT-bootcamps voor scholen, verzorgd door Fourcast.