Illustratie.
BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ
Volledig scherm
Illustratie. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ © BELGA

Securail-medewerker aangevallen en bespuwd: vrouw (40) krijgt tien maanden celstraf

LeuvenDe Leuvense correctionele rechtbank heeft een vrouw uit Wezembeek-Oppem, die in juli 2020 een medewerker van Securail bespuwde en aanviel, veroordeeld tot tien maanden gevangenisstraf en 800 euro boete. Dat deed ze nadat het slachtoffer haar had aangemaand om zich te houden aan de coronamaatregelen. Ze zal ook bijna 550 euro schadevergoeding moeten betalen aan Securail en het slachtoffer.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.