Schouwbrand in de Pasteelblokweg in Kessel-Lo
Volledig scherm
Schouwbrand in de Pasteelblokweg in Kessel-Lo © Vertommen

Schouwbrand in Kessel-Lo is snel onder controle

 1. Kevin Vanderauwera (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillissementen te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”
  PREMIUM
  Leuven

  Kevin Vanderauwe­ra (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillisse­men­ten te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”

  Hoeveel horecazaken blijven er na de coronacrisis nog over in Leuven? Kevin Vanderauwera van Ho.Re.Ca Leuven ziet het stilaan somber in want het blijft wachten op perspectief voor de sector. “Zowel financieel als mentaal begint de verplichte sluiting zwaar door te wegen. Als ik door het raam kijk dan zie ik de wereld verder gaan maar bij ons blijft alles stil. Er moet echt snel een datum voor onze heropening komen want er zijn drama’s op komst.”
 1. Drukkerij Van der Poorten is miK-Klimaatambassadeur 2020: “Als vader van een groot gezin wil ik een propere planeet doorgeven”
  Kessel-Lo

  Drukkerij Van der Poorten is miK-Klimaatam­bas­sa­deur 2020: “Als vader van een groot gezin wil ik een propere planeet doorgeven”

  Drukkerij Van der Poorten mag zich voortaan miK-Klimaatambassadeur 2020 noemen. Een online stemcampagne met een recordaantal uitgebrachte stemmen bepaalde samen met de jury de winnaar. “Door de overtollige CO2 te compenseren kunnen we drukwerk produceren zonder negatieve impact op het klimaat”, reageert medebestuurder Filip Van Wezemael.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is