schepen voor één dag Lo Nottebaert en haar kabinetsmedewerker Bram De Groote
Volledig scherm
schepen voor één dag Lo Nottebaert en haar kabinetsmedewerker Bram De Groote © RV

Schepen voor één dag roept jongeren op zich kandidaat te stellen voor Queer Leuven: “Jongeren kunnen een verfrissend beeld geven over inclusie en diversiteit in de samenleving”

LeuvenTijdens de 15e editie van YOUCA Action Day gingen donderdag maar liefst veertig scholieren aan de slag bij de stad Leuven. Eén van hen, Lo Nottebaert, was voor één dag zelfs schepen van Wonen, Gelijke kansen en Mondiaal beleid. Als schepen voor één dag roept Nottebaert specifiek jongeren op om zich kandidaat te stellen voor het platform Queer Leuven. Dat platform zal het regenboogbeleid van de stad mee vormgeven. Leuvenaars kunnen zich nog tot 2 november 2021 kandidaat stellen voor dit platform.

  1. Het ideale geschenk voor de feestdagen is eindelijk een feit: “Trakteer je vrienden op een Stella in Monopoly Leuven”
    Leuven

    Het ideale geschenk voor de feestdagen is eindelijk een feit: “Trakteer je vrienden op een Stella in Monopoly Leuven”

    Vandaag stelde Groep 24 -de Belgische uitgever van speciale edities van Monopoly- een originele nieuwigheid voor: Monopoly Leuven. “Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om de stad op een unieke manier te verkennen. Zo kan je onder meer museum M kopen of een centje bijverdienen door op te dienen in één van de studentencafés op de Oude Markt”, zegt Pieter De Wulf.