Rudi Vranckx.
Volledig scherm
Rudi Vranckx. © Vertommen

Rudi Vranckx komt voorlezen in boekhandel De Kleine Johannes

Niemand minder dan VRT-journalist Rudi Vranckx komt woensdag 11 december naar boekhandel De Kleine Johannes met het bijzondere onderwerp ‘Imagine Mosul’. Vranckx vertelt het moedige maar ook optimistische verhaal van een aantal muzikanten die hij toevallig tegenkomt in de puinhopen van de compleet vernielde Syrische stad Mosul.

0 reacties

 1. Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: REPORTAGE De grote drukte blijft nog even uit in Leuven maar dat maakt het niet minder gezellig: “Eerst koffie want we willen doorgaan tot 22 uur”

  Van een overrompeling kunnen we nog niet spreken maar toch zien we één rode draad als we op reportage gaan in hartje Leuven: een glimlach. Hoewel het miezerige weer voorlopig nog spelbreker van dienst is, ruilden toch heel wat mensen uitslapen in voor het langverwachte terrasje. “We beginnen voorzichtig met een koffie maar straks schakelen we over op een wijntje of een cocktail”, aldus drie jongedames op het terras van Barvista op de Oude Markt.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije