Illustration. Les parents avaient consommé de la cocaïne ensemble
Volledig scherm
Illustration. Les parents avaient consommé de la cocaïne ensemble © Getty Images

Ripdeals kunnen beklaagden tot veertig maanden cel kosten

LEUVENHet openbaar ministerie heeft voor de correctionele rechtbank van Leuven straffen tot veertig maanden cel gevangenis gevorderd voor een groep mannen die betrokken zou zijn bij een reeks ripdeals, onder andere in de buurt van Leuven. Bij de overvallen werden de slachtoffers telkens beroofd van geld en/of drugs.

 1. Onderzoek KU Leuven toont het effect van volgroeide bomen op de volksgezondheid aan: “Eén oude boom heeft meer impact dan tien jonge boompjes.”
  Leuven

  Onderzoek KU Leuven toont het effect van volgroeide bomen op de volksge­zond­heid aan: “Eén oude boom heeft meer impact dan tien jonge boompjes.”

  Het verband tussen gezondheid en omgevingsgroen werd al eerder aangetoond, maar uit een grootschalig onderzoek van de KU Leuven blijkt nu dat niet alle bomen gelijk zijn. De studie bracht het bomenbestand van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in kaart, en legde het verband met het gebruik van geneesmiddelen voor hart- en vaatziekten en mentale aandoeningen. Conclusie: één oude boom met volgroeide kruin heeft een groter effect dan tien jonge boompjes.
 1. Oppositiepartij N-VA beschuldigt Leuvens stadsbestuur van spilzucht: “Waar is het goede rentmeesterschap uit het verleden gebleven?”
  Leuven
  4

  Oppositie­par­tij N-VA beschul­digt Leuvens stadsbe­stuur van spilzucht: “Waar is het goede rentmees­ter­schap uit het verleden gebleven?”

  Gaat de stad Leuven te los om met de portefeuille? Het oordeel van gemeenteraadslid Pieterjan (N-VA) is volmondig ja want uit de jaarrekening blijkt dat de stad Leuven in 2021 een tekort van 7,8 miljoen euro liet optekenen. “Maar ondertussen houdt men vast aan prestigeprojecten zoals een openluchtzwembad aan de Vaartkom”, aldus Vangerven. Schepen van Financiën Carl Devlies (CD&V) wil pas na de commissie Financiën reageren op het oordeel van oppositiepartij N-VA.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.