Revalidatiecentrum Pellenberg opent nieuw sportveld met rolstoelbasket

UZ Leuven opende op campus Pellenberg vandaag een nieuw buitensportterrein. “Het polyvalente terrein is een grote meerwaarde voor de patiënten van het revalidatiecentrum. Voortaan kunnen ze ook buitensporten beoefenen”, klinkt het. Het terrein werd officieel ingespeeld met een wedstrijdje rolstoelbasket.

0 reacties

 1. Mijlpaal voor Nachtwandeling in afwachting van nieuwe nachtclub: “10.000 luisterbeurten voor hommage aan het Leuvense nachtleven”
  PREMIUM
  Leuven

  Mijlpaal voor Nachtwande­ling in afwachting van nieuwe nachtclub: “10.000 luister­beur­ten voor hommage aan het Leuvense nachtleven”

  Sinds de lancering van Nachtwandeling hebben al meer dan 10.000 mensen geluisterd naar de podcasts over het Leuvense nachtleven. De twee wandelroutes brengen onder meer legendarische zaken zoals Belgisch Kongo, Manhattan en Club Silo weer tot leven. “De verhalen zijn zo herkenbaar voor iedereen”, zegt mede-initiatiefnemer Alexander Pessers (22). En nu is het enkel nog wachten op witte rook voor een nieuwe nachtclub in Leuven...
 2. Verdwaalde jonge slechtvalk herenigd met familie
  LEUVEN

  Verdwaalde jonge slechtvalk herenigd met familie

  Het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum uit Heusden-Zolder heeft maandag een slechtvalk thuisgebracht op de Sint-Maartenstoren in hartje Leuven. Het jonge dier kwam vorige week donderdag bij de politie in Leuven terecht na een slechte landing. “Het diertje was op een ongelukkige manier op de begane grond beland, maar verder was er niets mis mee. We kwamen de herkomst van deze jonge slechtvalk al snel te weten en de nodige contacten werden gelegd om het dier zo snel mogelijk met de rest van de familie te herenigen. Na een ‘verlengd weekendje’ smullen en buikje rond eten in Heusden–Zolder, werd de prachtige vogel teruggeplaatst aan de nestbak op de Sint-Maartenstoren in Leuven”, vertellen ze bij het Limburgse opvangcentrum.