Het was een blij weerzien voor de klanten van het legendarische café At The Bebop.
Volledig scherm
Het was een blij weerzien voor de klanten van het legendarische café At The Bebop. © vertommen

Reünie voor legendarisch café At The Bebop

Jaak Heelen, voormalig uitbater van At The Bebop, organiseerde een reünie in Artkom voor de vaste klanten van het bekende Leuvense café dat eind juni vorig jaar de deuren sloot in de Tiensestraat. “Iedereen kon er de sfeer van weleer opsnuiven en meteen ook kennismaken met de locatie waar we onze nieuwe reeks concerten gaan organiseren”, zegt Jaak Heelen.

0 reacties

 1. Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”
  nacht van de atletiek

  Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”

  Als gevolg van de organisatie deze zomer van zowel het WK als het EK, volgt in eigen land de ene meeting de andere op. Het voorbije weekend gingen zelfs de Nacht in Heusden-Zolder én de Flanders Cup in Merksem door. Noor Vidts en Paulien Couckuyt toonden alvast dat het de goede richting uitgaat, dat in tegenstelling tot Jonathan Sacoor.
 2. Van De Kom tot De Ster: met deze 7 restotips uit Leuven en het Hageland geniet je van een lekkere lunch
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van De Kom tot De Ster: met deze 7 restotips uit Leuven en het Hageland geniet je van een lekkere lunch

  Onze journalisten schreven al heel wat restotips bij elkaar. Daarom zorgt onze redactie voor een overzicht. We zochten zeven zaken uit waar je tijdens de zomer terechtkan voor een simpele, maar overheerlijke lunch. Leuven en het Hageland hebben immers heel wat te bieden: van originele croques over pokébowls tot klassieke brasseriegerechten. Laat je verleiden door onze restotips.