Yammi Yammi Leuven
Volledig scherm
PREMIUM
Yammi Yammi Leuven © Evert Wouters

RESTOTIP. Yammi Yammi: “Japanse ramen geleerd van de grootmeester”

LeuvenYammi Yammi is de jongste aanwinst van de langste toog ter wereld. Het Japanse restaurant opende er in september dit jaar de deuren, en serveert er sindsdien handgemaakte noedels. Een edele kunst die de chef-kok rechtstreeks oppikte bij zijn grootmeester in de Japanse ramenschool. Stokjes in de aanslag, voeten tegen de radiator, en de blik gericht op de Oude Markt. En niet vergeten te slurpen. Al onze restotips uit Leuven en het Hageland vind je in ons dossier.

 1. Gefaalde horeca-ondernemer David Nijs bijt opnieuw in het stof: 24.000 euro boete voor sociale inbreuken
  PREMIUM

  Gefaalde horeca-ondernemer David Nijs bijt opnieuw in het stof: 24.000 euro boete voor sociale inbreuken

  Horeca-ondernemer David Nijs krijgt opnieuw een mokerslag na de verplichte sluiting van zijn enige resterende horeca-etablissement, Coquille&Caviar in Leuven. De rechtbank veroordeelde hem en zijn besloten vennootschap ‘De Pechvogel’ tot een boete van 19.200 euro. In een ander dossier van een misnoegde werknemer moet hij 4.800 euro ophoesten. De ‘administratieve problemen’, zoals hij het zelf benoemde, werden in de rechtbank alvast een stuk helderder.
  Leuven
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.